Πριν ακόμα χαθεί ο απόηχος από την συγκλονιστική επιτυχία που είχε το «Last Dance» ένα νέο ντοκιμαντέρ είναι έτοιμο να βγει στις οθόνες ευελπιστώντας ότι θα σπάσει κι αυτό τα κοντέρ τηλεθέασης. Αυτό βέβαια, δεν έχει να κάνει με τον τελευταίο τίτλο του Michael Jordan στο ΝΒΑ με τους Chicago Bulls, όπως ήταν το «Last Dance». Έχει να κάνει με έναν άλλο μυθικό παίκτη του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, που δεν είναι όμως, πια στη ζωή, καθώς έφυγε στα τέλη Ιανουαρίου για την γειτονιά των αγγέλων μετά από πρώτη του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε με την κόρη του και άλλα άτομα.

Το νέο ντοκιμαντέρ έχει να κάνει με τον θρυλικό Kobe Bryant και τον τελευταίο τίτλο (τον 5ο του) που πήρε με τους Los Angeles Lakers το 2010.

Ο τίτλος του είναι «Mamba Out» και θα σκιαγραφεί την πορεία του αδικοχαμένου παίκτη και των Lakers προς την κορυφή του ΝΒΑ το 2010.

Όπως ενημέρωσε η παραγωγός εταιρεία, Clutchpoints «Mamba Out» θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου. Την ημέρα εκείνη θα παιχτούν τα δυο πρώτα επεισόδια. Όχι όμως,  σε κάποιο κανάλι, ή σε κάποιο δίκτυο. Το ντοκιμαντέρ για τον Kobe θα προβληθεί μέσα από το Instagram και το Youtube.

Στο ντοκιμαντέρ θα μιλάνε για τον Kobe πολλοί συμπαίκτες (όπως οι Pau Gasol, Metta World Peace ή κατά κόσμον Ron Artest, Derek Fisher).

Η σειρά θα έχει συνολικά 8 επεισόδια.

Οι ημερομηνίες προβολής των επεισοδίων του «Mamba Out» :

5 Ιουλίου – Επεισόδια 1-2

12 Ιουλίου – Επεισόδια 3-4

19 Ιουλίου – Επεισόδια 5-6

26 Ιουλίου – Επεισόδια 7-8

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

10 years ago today, Kobe finally got revenge against the Celtics in the 2010 NBA Finals. And what a moment it was. It wasn’t just a championship. It was his entire legacy. Packed together in a 7-game series. Now, it’s time to relive it. ClutchPoints-edition.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ClutchPoints (@clutchpoints) στις