Ο Λεμπρόν Τζέιμς ακούει το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ και… βγάζει σπυράκια. Κατά καιρούς ο “βασιλιάς” έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν φοβάται κανέναν και έχει σύρει τα εξ αμάξης στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο σταρ του ΝΒΑ δεν άλλαξε την στάση του ούτε στα εγκαίνια του σχολείου «I PROMISE» που έφτιαξε ο παίκτης των Λέικερς στο Ακρον του Οχάιο. Ο Τζέιμς αποφάσισε να σχολιάσει την σχέση του με τον “πλανητάρχη” και εκεί χαρακτήρισε έμμεσα την συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ “ρατσιστική”, καθώς είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για να χωρίσει τους ανθρώπους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεμπρόν Τζέιμς: «Αυτό που έχω παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες είναι πως προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό ώστε να μας χωρίσει. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι μακριά από εμένα. Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να μην πω τίποτα. Ο αθλητισμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και δίνει πολλά στους ανθρώπους. Μέσω του μπάσκετ, βρέθηκα για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο με έναν λευκό και βρήκα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο. Γνώρισε και αυτός εμένα, γίναμε πολύ καλοί φίλοι και κατάλαβα πως ο αθλητισμός φέρνει κοντά τους ανθρώπους, δεν μπορεί να τους χωρίσει».

O “ΒΑΣΙΛΙΑΣ” ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ»

 

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣ ΠΟΛ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποθεώθηκε από πολλούς μετά τις βολές κατά ριπάς που έριξε στον Τραμπ. Ενας από αυτούς που του έστειλαν τα συγχαρητήριά τους ήταν και ο σταρ του ΝΒΑ, ο Κρις Πολ, ο οποίος έγραψε στα social media: «Συγχαρητήρια αδερφέ μου. Είσαι ένας άντρας που κρατά τον λόγο του. Είμαι περήφανος για εσένα που κυνηγάς τα όνειρά σου και που δίνεις την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να συνειδητοποιήσουν τα δικά τους», ανέφερε ο σταρ των Ρόκετς στο Twitter για τον Λεμπρόν, που εγκαινίασε πριν λίγες ώρες το σχολείο «I PROMISE».

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΚΡΙΣ ΠΟΛ