Οι Milwaukee Bucks «διεκδικούν» θέση στην Αμερικανική Γερουσία. Εντάξει… μεταφορικά το είπαμε αυτό. Δεν μπορεί μια ομάδα να διεκδικήσει μια τέτοια θέση. Όταν όμως, ένας μέλος της είναι υποψήφιο για μια τέτοια θέση, τότε και η ομάδα μπορεί να λέει ότι κι εκείνη διεκδικεί μαζί του το αξίωμα αυτό.

Ένα μέλος των Bucks και μάλιστα από τα πιο «ισχυρά» αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος το 2022 για μια θέση στην Γερουσία. Είπαμε ότι δεν πρόκειται για… όποιον κι όποιον. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Alex Lasry.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας είναι αντιπρόεδρος των «ελαφιών». Και είναι και γιος του συνιδιοκτήτη της ομάδας του «Greek Freek», Marc Lasry.

Ο Alex Lasry ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος για την εκλογική μάχη στην Αμερικανική Γερουσία το 2020.

Ο 33χρονος Αμερικανός ανακοίνωσε και το πολιτικό κόμμα με το οποίο θα κατέβει στον εκλογικό στίβο. Ο Lasry ανακοίνωσε ότι θα κατέβει με τους Δημοκρατικούς. Ο παράγοντας των Milwaukee Bucks θα διεκδικήσει την θέση που κατέχει τώρα στην Γερουσία το μέλος των Ρεπουμπλικανών, Ron Johnson.

O αντιπρόεδρος των Bucks ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube και στο οποίο τόνισε μεταξύ άλλων: «Χρειαζόμαστε ένα νέο τρόπο σκέψης και μια καινούργια προοπτική».

Στο βίντεο υπήρχαν ευχές και από σημαντικά στελέχη της πολιτικής σκηνής του Milwaukee, όπως ο David Crowle (Milwaukee County Executive), και ο Cavalier Johnson (Milwaukee Common Council President).