Η λαίλαπα του coronavirus και τα φονικά του χτυπήματα σε όλο τον κόσμο και πλέον και στις ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να μην… αγγίξει και τον Steph Curry. Ο σταρ του ΝΒΑ και των Warriors προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο με τον δικό του τρόπο και να δείξει τα μέτρα προστασίας που πρέπει να πάρουν όλοι. Ο Curry το έδειξε αυτό μέσω συνέντευξης που πήρε στο Instagram, από τον διάσημο λοιμωξιολόγο, Anthony Fauci.

Ο παίκτης του Golden State μίλησε με τον διακεκριμένο επιστήμονα για όλα τα θέματα που αφορούν στον κορονοϊό, την επέλασή του και τα μέτρα αναχαίτισής του.

Η συνέντευξη απέκτησε και… πολιτικό ενδιαφέρον. Ανάμεσα στους άλλους, που έκαναν σχόλια την ώρα της συνέντευξης ήταν και και ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama!

Ο τέως «πλανητάρχης» που προφανώς έβλεπε την συνέντευξη, έγραψε σε κάποια στιγμή το δικό του σχόλιο αναφερόμενος στον κόσμο.

Ο Barack Obama ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ακούτε την επιστήμη. Να κάνετε το χρέος σας και να προσπαθούμε να προφυλάσσουμε ο ένας τον άλλο. Σας ευχαριστούμε Steph και Dr,. Fauci».

 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΒΑΜΑ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ