Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι του πρώτου ομίλου στο FIBA U16 της Αμερικής ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Αργεντινή καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι Αμερικάνοι επικράτησαν με το εμφατικό 113-52.

Αυτό όμως που ξεχώρισε είναι η μονομαχία ανάμεσα στους υιούς δύο πρώην μεγάλων αστέρων του NBA. Φυσικά ο λόγος γίνεται για τον Cameron Boozer και τον Tomas Scola. Αμφότεροι φυσικά γιοι των Carlos Boozer και Louis Scola.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω αναμέτρηση ο Cameron Boozer ήταν ο πρώτος σκόρερ όχι μόνο της ομάδας του αλλά και της αναμέτρησης έχοντας μια μεστή στατιστική. Για την ιστορία σταμάτησε στους 19 πόντους με με 7/10 δίποντα, 7/12 βολές έχοντας μάλιστα και 8 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Tomas Scola ήταν από τους παίκτες που διασώθηκαν από την εμφάνιση της ομάδας του καθώς σκόραρε οκτώ πόντους με 3/5 δίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής. Οι υπόλοιποι πέτυχαν κάτω από οκτώ πόντους.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Boozer βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου με 2/2 νίκες ενώ η Αργεντινή έπεσε στη τρίτη θέση έχοντας μία νίκη και μία ήττα.

Δείτε παρακάτω στον αγώνα τους δύο παίκτες: