O Shaquille O’Neal μίλησε σε δηλώσεις που έκανε για τον ποιον θεωρεί αγαπημένο του Έλληνα παίκτη όλων των εποχών και ψήφισε Παναγιώτη Φασούλα και όχι Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πολλοί θα πίστευαν ότι ο παλαίμαχος σέντερ του ΝΒΑ θα ψήφιζε Αντετοκούνμπο… δαγκωτό.

Ο μύθος του ΝΒΑ όμως, δεν θεωρεί ότι ο «Greek Freak» είναι ο αγαπημενος του Έλληνας παίκτης όλων των εποχών παρά τα πράγματα και θαύματα που κάνει ο μπασκετμπολίστας των Bucks στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και παρά το γεγονός ότι δυο σερί χρόνια βγαίνει MVP

Ο Shaquille O’Neal θεωρεί ότι Νο 1 αγαπημενος του παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ είναι η «αράχνη».

Όχι πως ο Shaq έχει κάτι με τον Αντετοκούνμπο. Κάθε άλλο. Πολλές φορές ο Shaquille O’Neal έχει αποθεώσει τον Ελληνα παίκτη των Bucks και λέει καλά λόγια για το ταλέντο του.

Από την άλλη, όμως για εκείνον αγαπημένος του Έλληνας παίκτης στην ιστορία δεν είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και ούτε καν ο Νίκος Γκάλης ή ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Για τον Shaquille O’Neal Νο 1 στην αγάπη του είναι ο Παναγιώτης Φασούλας και 2ος είναι ο Γιάννης όπως είπε σε δηλώσεις που έκανε.

Αναλυτικά ο Shaquille O’Neal είπε για το όλο θέμα, στέλνοντας παράλληλα και τους χαιρετισμούς του στην χώρα μας:

«Μιλώντας για την Ελλάδα, θέλω να δώσω χαιρετισμούς στον αγαπημένο μου Έλληνα παίκτη, τον Φασούλα! Ο Φασούλας είναι ο αγαπημένος μου παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, ο Greek Freak είναι δεύτερος».