Η μοίρα χτύπησε με σφοδρότητα τον Scottie Pippen. O μύθος των Chicago Bulls και του NBA έχασε τον 33χρονο πρωτότοκο γιο του Antron. Την απώλειά του την ανακοίνωσε ο ίδιος με ένα συγκινητικό ποστ που ραγίζει καρδιές.

Ο «Ινδιάνος»  έγραψε στο twitter: «Είμαι συντετριμμένος που μοιράζομαι μαζί σας ότι χθες είπα «αντίο» στον πρωτότοκό μου γιο, Antron. Οι δυο μας μοιραστήκαμε την αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε αμέτρητες συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι.

Ο Antron υπέφερε από χρόνιο άσθμα και αν δεν το είχε, πιστεύω πραγματικά ότι θα τα κατάφερνε στο ΝΒΑ.

Δεν τον άφησε ποτέ να τον απογοητεύσει – ο Antron ήταν θετικός και δούλευε σκληρά και είμαι τόσο περήφανος για τον άνθρωπο που έγινε. Μια ευγενική καρδιά και μια υπέροχη ψυχή έφυγε τόσο νωρίς… Σε αγαπώ γιε μου. Αναπαύσου εν ειρήνη μέχρι να τα ξαναπούμε».

Ο Antron Pippen γεννήθηκε στις 29/12/1987. Ήταν το πρώτο παιδί του (έχει άλλα 6) Scottie Pippen. Ήταν «καρπός» του γάμου του με την πρώτη του σύζυγο, Karen McCollum, από την οποία πήρε διαζύγιο το 1990.

Ο Antron Pippen μπολιάστηκε με το μικρόβιο του μπασκετ από μικρός. Φοίτησε στα Κολέγια South Georgia Tech και Texas A&M International. Είχε σπουδαίο ταλέντο, αλλά το χρόνιο άσθμα που είχε δεν του επέτρεψε να κάνει επαγγελματική καριέρα.

O Scottie Pippen και η οικογένεια του γιου του δεν ανακοίνωσαν τα αίτια του θανάτου του Antron Pippen.

 

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ SCOTTIE PIPPEN