Σιγά να μην  καθόταν ήσυχος ο Donald Trump. O πρόεδρος των ΗΠΑ θυμήθηκε την κριτική που του ασκούν παίκτες και προπονητές του ΝΒΑ και «απασφάλισε» ξανά.

Ο «πλανητάρχης» έκανε ολομέτωπη επίθεση κατά των επικριτών του από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και τόνισε: «κάποιοι είναι πολύ χαζοί και κακοί στο ΝΒΑ, για να με κριτικάρουν».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δέχεται συνέχεια πυρά από παίκτες και προπονητές του ΝΒΑ. Και τα δέχεται από την πρώτη στιγμή που είχε εκλεγεί και είχε αναλάβει την θέση του «πλανητάρχη».

Το αλαζονικό του ύφος, η αλαζονική διακυβέρνηση που ασκεί, οι ρατσιστικές συμπεριφορές του, έχουν ξεσηκώσει μεγάλους σταρ της μεγαλύτερης βιομηχανίας μπασκετικού θεάματος του πλανήτη, οι οποίοι του… σέρνουν συνέχεια τα εξ αμάξης. Φυσικά ο Τραμπ δεν… καθόταν στ’ αυγά του και πάντα απαντούσε στο ίδιο μήκος κύματος.

Τελευταία ο Trump ξαναχτύπησε όταν είχε καυτηριάσει την στάση των παικτών και των προπονητών να γονατίζουν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας στα ματς της επανεκκίνησης του ΝΒΑ.

Φυσικά και άκουσε πολλά από παίκτες και προπονητές για άλλη μια φορά. Αντί όμως, να προσπαθήσει να κατεβάσει τους τόνους αποφάσισε να ρίξει και πάλι λάδι στη φωτιά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πέρασε ξανά στην αντεπίθεση και έσταξε πάλι χολή για κάποια πρόσωπα από το ΝΒΑ που τον κριτικάρουν.

Αναλυτικά ο Trump είπε: «Κάποιοι άνθρωποι στο ΝΒΑ είναι πολύ, πολύ κακοί και ειλικρινά πάρα πολύ χαζοί για να με κριτικάρουν».