Η ζωή του στα παρκέ ήταν γεμάτη με μεγάλες στιγμές και μεγάλες επιτυχίες. Η μοίρα όμως, δεν ήταν πάντα καλή μαζί του Ο μύθος του ΝΒΑ και του Παναθηναϊκού, Dominique Wilkins, έχει μια κόρη, η οποία πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια.

H JoJo Wilkins πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, που έχει να κάνει με δυσλειτουργίες της σπονδυλικής στήλης και των μεμβρανών γύρω από τον νωτιαίο μυελό και προκαλεί αναπηρία και καθήλωση σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο παλαίμαχος θρύλος του ΝΒΑ παρουσίασε στα social media ένα συγκινητικό βίντεο με την κόρη του, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Εκεί ο βετεράνος μπασκετμπολίστας έπαιζε μπάσκετ μαζί της και φαίνεται ξαι να τη σηκώνει στα χέρια του την κόρη του και την βοηθάει να βάλει ένα καλάθι.

Δεν το έκανε για αν τον λυπηθούν. Εκείνος και η οικογένειά του στηρίζουν την JoJo Wilkins, είναι πάντα στο πλευρό της και δεν έχουν ανάγκη τον οίκτο ή την συμπόνια κανενός. Ο Dominique Wilkins ανέβασε το βίντεο για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να δείξει ότι οι άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας χρειάζονται την στήριξη όλων μας.

Επίσης θέλησε με το βίντεο αυτό να βοηθήσει οικονομικά τους ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας μέσω της προσπάθειας #dunkanddonatechallenge.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού εξήγησε τη στάση του μέσα από το μήνυμα που έγραψε για το post με το βίντεο που ανέβασε.

Ο Dominique Wilkins έγραψε: «Γιατί (σ.σ.: εννούσε γιατί πρέπει να στηριχθεί αυτό) #dunkanddonatechallenge; Γιατί άνθρωποι σαν την κόρη μου JoJo θα μπορέσουν να ζήσουν σε έναν κόσμο στον οποίο τα δικαιώματά τους δεν θα παραβιάζονται ποτέ».