Μετά την πρώτη του απόπειρα ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας σε ομάδα της Νοτίου Αφρικής, ο γνωστός ράπερ J. Cole φαίνεται πως είναι έτοιμος να επεκτείνει αυτό του το όνειρο για λίγο ακόμα βρίσκοντας ένα νέο συμβόλαιο -αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα του Καναδά και την Scarborough Shooting Stars.

 

 

 

Πιο είναι το… τρελό στην εν λόγω υπόθεση;
Μα φυσικά το γεγονός πως ο 37χρονος μουσικός θα είναι αντίπαλος στην εν λόγω κατηγορία του μπασκετικού Καναδά με τον δικό μας Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος έπειτα από μια εν Ελλάδι καριέρα σε Ηρακλή (δις), Άρη, Ίκαρο Καλλιθέας, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Απόλλωνα Πατρών, Φάρο Κερατσινίου και Περιστέρι πήρε την απόφαση να ξενιτευτεί για πρώτη φορά στην καριέρα του και να μεταβεί και αυτός στον Καναδά!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας «ψηλός» αναμένεται να υπερασπιστεί τα χρώματα της Alliance του Montreal αρχής γενομένης από την επερχόμενη εβδομάδα, όταν δηλαδή το πρωτάθλημα της χώρας θα εκκινήσει με κάθε επισημότητα.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες -που ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία του CEBL, το οποίο και επεκτάθηκε από τις 7 ομάδες πέρυσι στις 10 αυτήν τη χρονιά- θα μονομαχήσουν μεταξύ τους στις 29 Μαίου στο Μontreal, με τον Σκορδίλη να υποδέχεται τον J. Cole για το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν τους!