Η San Pablo Burgos επικράτησε πολύ πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ του χθεσινού τελικού κόντρα στην Αργεντίνικη Asociación Atlética Quimsa (82-73), και πλέον είναι η παγκόσμια -πλην του ΝΒΑ– ομάδα στον κόσμο, αφού κατέκτησε τον τίτλο στο Διηπειρωτικό τουρνουά του Μπουένος Άιρες!

Ο Βραζιλιάνος Benite, που, ελέω της αθλητικής κόντρας ανάμεσα στη χώρα του και την Αργεντινή, μάλλον είχε ένα κίνητρο περισσότερο από τους συμπαίκτες του, ήταν ο καλύτερος παίκτης των Ισπανών με 19 πόντους και 5-8 τρίποντα σε 28 αγωνιστικά λεπτά.

Συνολικά, 5 παίκτες της πρωταθλήτριας του BCL– όπου είχε κερδίσει την ΑΕΚ τον περασμένο πλέον Οκτώβριο στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ– κινήθηκαν σε διψήφιες αποχρώσεις στους πόντους τους, με τον McFadden, πρώην παίκτη της ελληνικής Κύμης, να προσθέτει 16 πόντους και 5 τελικές πάσες σε 26 λεπτά.

Από πλευράς διοργανωτών, ξεχώρισε μονάχα ο Robinson με 25 πόνους, 7 ριμπάουντ αλλά και 3 ασίστ, αλλά το έργο του δεν έφτασε σε καμία περίπτωση για να αποτρέψει την δήμιο των γηπεδούχων στις τελευταίες διοργανώσεις της FIBA, San Pablo Burgos από τον τίτλο!

 

Δείτε όλο το παιχνίδι: