Η μητέρα του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή χθες στις ΗΠΑ (φέρεται να αντάλλαξε πυρά με την αστυνομία και μετά κλείστηκε στο σπίτι του, όπου η αστυνομία ανέφερε ότι βρέθηκε τελικά νεκρός με αίτιο του θανάτου του, την αυτοκτονία), αποκάλυψε ότι τον παίκτη της Χίμκι ήθελαν Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο δημοσιογράφος Ρόι Κοέν τόνισε σε ποστάρισμά του στο twitter ότι η Λίζα Στέιζελ είπε ότι οι πράσινοι και οι Ισραηλινοί είχαν κάνει προτάσεις στον παίκτη. Εκείνος σύμφωνα με την μητέρα του, προτιμούσε να γυρίσει πίσω στο Ισραήλ (όταν πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό μετά την θητεία του στο ΝΒΑ είχε παίξει στην Ιρόνι Νες Ζιόνα) και να παίξει στην Μακάμπι, αλλά τελικά δεν τα βρήκε με την ομάδα του Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά τα όσα φέρεται να είπε η μητέρα του Χάνεϊκατ στον Ρόι Κοέν:

«Είχε προτάσεις από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό. Ήθελε να επιστρέψει στο Ισραήλ και μετά όταν ζήτησε περισσότερα χρήματα από την Μακάμπι, εκείνοι έκαναν πίσω. Το σκέφτηκε πιο μετά και είπε στον ατζέντη του ότι θα υπογράψει την κανονική πρότασή τους. Και μετά συνέβη αυτό», ήταν τα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου άσου.

TO ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ

Το «αντίο» της Χίμκι

Η Χίμκι αποχαιρέτησε τον άτυχο παίκτη με ένα συγκινητικό βίντεο

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΙΜΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΪΚΑΤ