Μετά από 2 χρόνια σε Τουρκία, Ελλάδα και Γαλλία, ο Pierre Jackson πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο κινεζικό πρωτάθλημα, με την Xinjiang να καταφέρνει να τον κάνει δικό της και να γίνεται η τρίτη ομάδα στην εν λόγω που κερδίζει την υπογραφή -αντί μάλιστα πακτωλού χρημάτων, όπως ενημερώνει το Sportando.

Ο πάλαι ποτέ άσος του Παναθηναϊκού, που είχε αποχωρήσει άμεσα από τη χώρα μας χωρίς να προλάβει να εμφανιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι στο επίπεδο της EuroLeague, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη γειτονική Τουρκία και την Afyon Belediye, η οποία αντιμετώπιζε όμως σωρεία οικονομικών προβλημάτων -σε τέτοιο επίπεδο μάλιστα που για ένα χρονικό διάστημα έπαιζε μόνο με έφηβους αθλητές.
Σε αυτό του το πέρασμα ήταν αρκετά θετικός μετρώντας 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, την ίδια στιγμή που εκτελούσε με 41% σε 6 απόπειρες από το τρίποντο.

Συνολικά, στην Κίνα και το CBA είχε περάσει άλλες δύο σεζόν από το 2018 μέχρι και το 2020, με την κορυφαία του θητεία να είναι αυτή με τα χρώματα των Fly Dragons, με τους οποίους και μέτρησε 40 πόντους ανά βραδιά!