Αποτέλεσμα να αυξήσει τις πιθανότητες για πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κορυφαίους για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν ο Σλούκας, ο οποίος «έκλεισε» το ταμείο του στους 13 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.

 Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Σλούκας ήταν αυτός που με σερί 4 πόντους στα τρία λεπτά, έδωσε το πρώτο προβάδισμα για την ομάδα του (9-6). Ο Γκάουντλοκ από την άλλη, κατάφερε λίγο αργότερα να ισοφάρισε για να ξαναδώσει… ελπίδες στους Ιταλούς. Οι γηπεδούχου ξέφυγαν και πάλι στο 8′ με τον Βέσελι να κάνει το 23-18, κάτι που ανάγκασε τον τεχνικό της Αρμάνι Σιμόνε Πιανιτζιάνι να καλέσει timeout, ώστε ο αντίπαλος να μην ξεφύγει… ανεπανόρθωτα. Οι βλέψεις του Ιταλού προπονητή έπιασαν… τόπο μιας και οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν και άλλο τη διαφορά, αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να  κλείσει στο 23-20.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, η Φενέρ με δίποντο «άνοιξε» την ψαλίδα στο +7 (29-22). Το σύνολο του Ομπράντοβιτς μάλιστα βρήκε το ρυθμό και έτσι με τον Νάναλι διαμόρφωσε το 39-24. Η εικόνα αυτή συνέχισε μέχρι το ημίχρονο (48-33).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Αρμάνι προσπάθησε να μειώσει, αλλά ο Τόμσον στο 23′ έκανε το 53-39, ενώ λίγο αργότερα ο Σλούκας αύξησε το προβάδισμα στο 58-41. Οι δυο αυτοί παίκτες συνέχισαν να «πληγώνουν» την Αρμάνι, η οποία έδειχνε να μην μπορεί να βρει λύσεις, ώστε να τους περιορίσει και να ανατρέψει. Έτσι το σκορ της 3ης περιόδου έκλεισε στο 65-48.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Φενέρ έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό της αναμέτρησης και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 48-33, 65-48, 89-70