Στα 27 του χρόνια ο Ανδρέας Χριστοδούλου αποφάσισε να επιστρέφει στην Κύπρο. Έπειτα από δέκα συναπτά χρόνια στην Ελλάδα με τον Μαντουλίδη, τον Ολυμπιακό, το Ρέθυμνο, τον Προμηθέα Πάτρας και τον ΠΑΟΚ, ο διεθνής (με την Εθνική U20 της Ελλάδας) γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ Λάρνακας και θα παίξει στην Κύπρο για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-12, όταν ήταν ακόμα 16 ετών!

Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Basket League, έχοντας 4,4 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε 14,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

«Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Χριστοδούλου.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου είναι 27 χρόνων (22/02/1995), έχει ύψος 1.97 και αγωνίζεται ως guard.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ και στην συνέχεια αγωνίστηκε στο ΑΠΟΕΛ. Από την σεζόν 2012/13 αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, αρχικά με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και στην συνέχεια σε Ολυμπιακό Πειραιώς Κόροιβο Αμαλιάδας, Ρέθυμνο, Προμηθέα Πάτρας και στην περσινή σεζόν (2021/22) στον ΠΑΟΚ.

Όλη η οικογένεια της Πετρολίνα ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».