Κάτοικος Πολωνίας θα δηλώνει πλέον ο Νίκος Παππάς. Η Zielona Gora ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 30χρονου γκαρντ ο οποίος ήταν ελεύθερος από την αρχή σχεδόν της σεζόν.

Ο Παππάς έπαιξε τα τελευταία 7 χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά το καλοκαίρι η ομάδα τον αποχαιρέτησε.

Ο 30χρονος γκαρντ έκλεισε στην Hapoel Jerusalem που είχε τότε στον πάγκο της τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού Oded Kattash, αλλά το συμβόλαιό του είχε ημερομηνία λήξης. Ήταν μόνο για το Final-8 του Basketball Chmapions League που φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η Hapoel απέτυχε εκεί και ο Παππάς αποχώρησε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας. Από τότε ήταν χωρίς ομάδα. Ο Παππάς έκανε πάντως, προπονήσεις με τον Ιωνικό Νικαίας για να… κρατιέται σε φόρμα μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και τελικά τον βρήκε στην Zielona Gora.

Στην περσινή τελευταία του χρονιά πέρσι με τον Παναθηναϊκό, ο 30χρονος παίκτης έπαιξε 13 ματς με το τριφύλλι στην Euroleague και είχε απολογισμό 4,4 πόντους με 37,5% στα τρίποντα, 1,3 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ.

Στην Basket League αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με απολογισμό 6,9 πόντους με 41,2% στα τρίποντα, 1,3 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ZIELONA GORA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ