Την δεύτερη φετινή της μεταγραφή ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη καθώς μετά την απόκτηση του Ουίλ Κλάιμπερν βρήκε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στην θέση «1» του Άαρον Τζάκσον.

Ο Λίο Βέστερμαν που φέτος ξεχώρισε με την Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ για τα επόμενα 2 χρόνια και θα αγωνιστεί στην περιφέρεια δίπλα στον Νάντο Ντε Κολό και στον Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος όμως έχει προτάσεις από το ΝΒΑ.

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο Γάλλος γκαρντ:

«Είναι τρομερό συναίσθημα να αποτελώ μέλος του θρυλικού κλαμπ και αυτής της ομάδας. Σίγουρα πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βέστερμαν, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τον παίκτη στην ομάδα. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει εξίσου καλά, τόσο ως πόιντ γκαρντ, όσο και ως σούτινγκ γκαρντ. Έχει την τεχνογνωσία και τα προσόντα για να δημιουργεί καταστάσεις τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους συμπαίκτες του. Ο Λέο έχει το κίνητρο να παίξει μαζί μας».