Ο Δημήτρης Κουκούρης με το πάθος που τον διακρίνει… ταρακούνησε χθες τους πάντες και κατάφερε να πάρει το μάξιμουμ από τις δυνατότητές τους κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως ο ΑΠΟΕΛ, που θα αποτελέσει μαζί με τον Κεραυνό τους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος.

Οι αυτοματισμοί σιγά-σιγά στην επίθεση αρχίζουν να βγαίνουν. Οι 26 ασίστ τα λένε όλα, όπως και τα 12/19 τρίποντα!!! Οι Γκίμπσον και Σιζόπουλος είχαν μαζί 8/13 προσπάθειες έξω από τα 6.75μ, ενώ ο Σίρσεϊ κυριάρχησε κοντά στο καλάθι και ο Ντουρέν έκανε ό,τι ήθελε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να υστερήσει κάποιος από τους υπόλοιπους.

H σταθερότητα ήταν σήμα κατατεθέν και η ομαδικότητα έφερε πολλά χαμόγελα. Πλέον το τεχνικό τιμ επικεντρώνεται στις επί μέρους αδυναμίες που θα βελτιωθούν στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο οι στενοί δεσμοί ανάμεσα σε παίκτες-προπονητές-διοίκηση είναι έντονοι και αυτό θα είναι και φέτος το κλειδί για την επιτυχία τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.

Ο Κουκούρης αποτελεί μεγάλο “στοίχημα” για τον Ανδρέα Λευκαρίτη και τους συνεργάτες του, όμως έχει το ταλέντο και την εργατικότητα για να τα καταφέρει. Και παρότι πρόκειται για ένα φιλικό τουρνουά, η αντίδραση μετά από ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα, “μαρτυρά” πολλά εν όψει της συνέχειας…