Παρά λίγο να πέσει… ξύλο στον χθεσινό αγώνα (17/2) της Universitet Yugra με την TSU για την 25η αγωνιστική της ρωσικής Superleague 1. Όχι όμως μεταξύ αντιπάλων. Ούτε μεταξύ παικτών, αλλά μεταξύ του ασίσταντ κόουτς και του προπονητή των γηπεδούχων!

Το σπάνιο αυτό συμβάν έλαβε χώρα περίπου 38 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη (και με το σκορ 78-78), όταν ο (προπονητής) Artem Olkhov εθεάθη να λέει κάτι με πολύ έντονο τόνο στον συνεργάτη του (ασίσταντ κόουτς) Oleg Ten. Επακολούθησε… έκρηξη.

Ο Ten γύρισε απότομα και έριξε γροθιά στον Olkhov, ωστόσο έχασε την ισορροπία του και δεν τον πέτυχε! Το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια, καθώς μετά την παρέμβαση των τρίτων και την εξέταση του περιστατικού στο video, οι διαιτητές αποφάσισαν να αποβάλλουν από τον πάγκο τον Ten, δίνοντας δύο ελεύθερες βολές στην αντίπαλη ομάδα.

Η Yugra καταδίκασε το περιστατικό με ανακοίνωσή της μετά το τέλος της αναμέτρησης και απέβαλε τον ασίσταντ κόουτς, αρχίζοντας παράλληλα έρευνα, προκειμένου να αναζητήσει τα αίτια της έκρηξης. Για την ιστορία, η Yugra έχασε το παιχνίδι με σκορ 81-85