Η Καρδίτσα και το Ψυχικό ανέβηκαν μέσω της Α2 φέτος στην Basket League, υπάρχει όμως και μία τρίτη ομάδα που φιλοδοξεί να παίξει μέσω wild card στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για το ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με το κυπριακό δημοσίευμα.

Όπως γράφει το rebound.cyprustimes.com, «η διοίκηση των “γαλαζοκιτρίνων” έχει μπει τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς συζητήσεις με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με σκοπό την εξασφάλιση άδειας – wild card που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξη Κατηγορία της Ελλάδος».

Όπως επισημαίνει βέβαια το εν λόγω δημοσίευμα, «εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος, υπάρχει όμως μεγάλος δρόμος και αρκετές διαδικασίες που πρέπει να λάβουν χώρα για να τελεσφορήσει η προσπάθεια των “γαλαζοκίτρινων” της Λευκωσίας».

Για την ιστορία, το ΑΠΟΕΛ των Κώστα Σιμιτζή και Γιάννη Γιανναρά τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής περιόδου στο κυπριακό πρωτάθλημα με ρεκόρ 18-4, αλλά στα playoffs αποκλείστηκε στους “4” από τον μετέπειτα πρωταθλητή Κεραυνό Στροβόλου του Μιχάλη Κακιούζη με 1-3 νίκες.