Ο Μάικ Μπράμος φαίνεται πως έχει βρει την… Ιθάκη του στην Ιταλία και συγκεκριμένα τη Βενέτσια, με την οποία κατάφερε πριν από μερικές βδομάδες να φτάσει στην κορυφή της γειτονικής χώρας κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το φετινό καλοκαίρι, αποφάσισε να ανανεώσει με τους πρωταθλητές Ιταλίας και μάλιστα για δύο ακόμα χρόνια. Στις δηλώσεις του ο ίδιος τόνισε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της Βενέτσια. Αυτή η ομάδα πίστεψε σε εμένα. Μετά την έντονη αναστάτωσή μου, μου έδειξε το σωστό δρόμο και μου έδωσε ένανσ ημαντικό ρόλο στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Έχω βρει τις τέλειες συνθήκες για να παίζω και να εκφράζομαι. Επίσης, στη Βενετία είμαι καλά και αυτό είναι σημαντικό για εμένα και την οικογένειά μου. Θέλει πολλούς παράγοντες για να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξεις καλά τη σωστή στιγμή, να νιώθεις καλά σωματικά και να είσαι και τυχερός. Δουλέψαμε σκληρά για δέκα μήνες με την ομάδα και το σταφ. Η χαρά της νίκης ήταν μεγάλη και οι κόποι μας δικαιώθηκαν. Θα είναι δύσκολο να το επαναλάβουμε και φέτος, αλλά είναι πάντα σημαντικό να βάζεις νέους στόχους και προκλήσεις. 

Η επόμενη χρονιά θα έχει πολλές προκλήσεις, ups and downs, αλλά θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα και να δείξουμε θέληση να βελτιωθούμε, γιατί είμαστε το ίδιο πεινασμένοι για νίκες. Είμαι χαρούμενος που έβαλα το τρίποντο που ήταν κρίσιμο για να πάρουμε τον τίτλο. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα σε αυτή τη νίκη, μία νίκη που ανήκει σε όλους: την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο. Δουλέψαμε καλά μαζί. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να συνεχίσω το πρότζεκτ μαζί με τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Την επόμενη σεζόν όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν. Αυτό θα είναι συναρπαστικό και θα μας δώσει ώθηση. Θα σας δω σύντομα»