Πυροδότησε τη βόμβα η Ζαντάρ! Ο κροατικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 32χρονου βετεράνου πρώην NBAer και πρωταθλητή με τους Boston Celtics το 2008 σέντερ, Γκλεν “Big Baby” Ντέιβις, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από ένα διάστημα τριών ετών όταν και έπαιξε τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο Ντέιβις την τριετία 2015-2018 δοκίμασε την τύχη του στον κόσμο του κινηματογράφου και της παραγωγής ταινιών (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία). Εψαχνε, όμως, το comeback στο χώρο του μπάσκετ τον τελευταίο χρόνο και αφού συμμετείχε στις αρχές του έτους στο τουρνουά 3-on-3 ‘’BIG3’’ που διοργανώνει ο δημοφιλής ραπερ/ηθοποιός Ice Cube φτάνοντας μάλιστα στην κατάκτηση του ως μέλος των ‘’POWER’’ (με συμπαίκτες όπως οι Κρις Άντερσεν, Καττίνο Μόμπλι και Κόρι Μαγκέτι) μπήκε στην αναζήτηση επαγγελματικού συμβολαίου.

Η Ζαντάρ ήταν η ομάδα που του έδωσε το συμβόλαιο αυτό και μαζί την ευκαιρία να κάνει το restart που επιθυμεί και αναμένεται να φανεί αν και κατά πόσο θα δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του κροατικού κλαμπ.

Ο Ντέιβις μετρά 514 συμμετοχές στον μαγικό κόσμο του NBA σε κανονικές περιόδους και άλλες 96 στα playoffs, έχοντας 8 και 6,9 πόντους μέσο όρο αντίστοιχα.