Τι κι αν η Γαλλία ήταν την Τρίτη (28/12) 2η παγκοσμίως σε νέα κρούσματα (179.807), πίσω μόνο από τις ΗΠΑ; Τι κι αν είναι 3η σε όλον τον κόσμο σε ενεργά κρούσματα (1.277.037); Το All-Star Game όχι μόνο θα διεξαχθεί κανονικά την Τετάρτη (29/12) στην Accor Arena του Παρισιού, αλλά θα γίνει και σε σχεδόν κατάμεστο γήπεδο, με 15.000 εισιτήρια να είναι διαθέσιμα!

Η LNB, η επαγγελματική λίγκα του γαλλικού μπάσκετ, αποφάσισε να μην ματαιώσει το All-Star Game. Ο Michel Mimran, general manager της LNB, είπε μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό Μ.Μ.Ε.: «Το επαγγελματικό μπάσκετ πηγαίνει καλά. Όλοι περάσαμε μία κρίση, αλλά η Πολιτεία μας έχει στηρίξει πολύ. Ελπίζουμε να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας, αυτή τη στιγμή επιστρέφουμε σε μία κανονικότητα, ο κόσμος έχει επιστρέψει στις εξέδρες».

Ο Mimran πρόσθεσε αναφορικά με το All-Star Game: «Ελπίζουμε να έρθουν 15.000 θεατές στην Accor Arena. Είναι ένα γεγονός που ρίχνει τους προβολείς στο γαλλικό μπάσκετ και μπορεί να του παρέχει ένα νέο κοινό. Πιστεύουμε πολύ στο All-Star Game».