Αν ζούσε οι φίλοι του θα του τραγουδούσαν το περίφημο: “Happy Birthday”. Θα χαιρόταν, θα γελούσε μαζί τους. Θα γιόρταζε με τον πιο όμορφο τρόπο τα 28α γενέθλιά του. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Τάιλερ Χάνεϊκατ. Μα δεν είναι εδώ για να γιορτάσει αυτή την μέρα. Εφυγε με τραγικό τρόπο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Λος Αντζελες αυτοκτόνησε στο σπίτι του, στις ΗΠΑ όπου είχε ταμπουρωθεί μετά από πυροβολισμούς που φέρεται να είχε ρίξει σε αστυνομικούς που είχαν πάει εκεί να ελέγξουν τι γίνεται μετά από το τηλεφώνημα που έκανε η μητέρα του που ζητούσε βοήθεια από την αστυνομία γιατί ο γιος της έδειχνε να έχει παράλογη συμπεριφορά.

Οι οπαδοί της Χίμκι δεν τον ξέχασαν όμως. Αυτή την… σημαδιακή μέρα του έδειξαν ότι είναι πάντα στη μνήμη τους και στην καρδιά τους. Και τίμησαν τα γενέθλιά του με τον δικό τους τρόπο.

Ο φόρος τιμής δεν είχε τραγούδια, γέλια, χαρές. Η ατμόσφαιρα ήταν βουβή και η θλίψη διάχυτη. Οι οπαδοί της Χίμκι πήγαν ομαδικά στο γήπεδο της ομάδας και άφησαν ένα λουλούδι, ένα χαρτάκι με μήνυμα, ένα κερί για να τιμήσουν τον παίκτη που έφυγε τόσο άδικα, τόσο παράλογα, τόσο πρόωρα.