Ποιος είδε τον Γκλεν Ντέιβις και δεν τον φοβήθηκε. Ο Αμερικανός τέως σταρ του ΝΒΑ ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στην Ζαντάρ, αλλά ο γάμος του με την ομάδα διαλύθηκε λίγες μέρες μετά την συμφωνία και οι δυο πλευρές προχώρησαν σε διαζύγιο. Ο κροατικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι έλυσε το συμβόλαιο του παίκτη, επειδή ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ – σέντερ ζήτησε επιπλέον λεφτά απ’ αυτά που είχε συμφωνήσει και μάλιστα αρνήθηκε να παίξει στο ματς με την Τσεντεβίτα.

Ο Γκλεν Ντέιβις, όμως, είχε άλλη άποψη και την εξέφρασε με όχι και… τόσο κόσμιο τρόπο. Τι κόσμιο δηλαδή… Ο Ντέιβις έσυρε τα εξ αμάξης  στην Ζαντάρ και τον προπονητή του, Αλες Πίπαν μέσα από ένα βίντεο που έβγαλε.

Ο «Big Baby» βγήκε εκτός εαυτού και είπε πολλά στα… γαλλικά για την ομάδα και στον 59χρονο Σλοβένο τεχνικό.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και να απολογηθώ γιατί υπάρχει μία παρεξήγηση. Ο λόγος που είμαι σε αυτή την κατάσταση έχει να κάνει με αρκετά εσωτερικά θέματα στην Ζαντάρ. Ο οργανισμός είναι σκ… και στο τέλος της ημέρας θέλω να πω ότι στον προπονητή δεν άρεσαν οι γαμ… παίκτες. Ουρλιάζει, γκρινιάζει και δεν θέλω να είμαι μέρος ενός τέτοιου προγράμματος και δεν θέλω να μην πληρώνομαι. Ξέρω τι παίκτης είμαι», είπε ο Ντέιβις και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος: «Συγνώμη για όλα, συγνώμη για το θέμα και την εξέλιξή του. Θέλω να παίξω πολύ και θα μπορούσα να παίξω, αλλά δεν γίνεται. Συγνώμη παιδιά, ελπίζω να βρείτε νέο προπονητή επειδή συμπεριφέρεται στους ανθρώπους σαν σκ… Κανένας δεν θέλει να παίξει γι’ αυτόν»!

 

ΟΙ «ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ» ΤΟΥ ΝΤΕΪΒΙΣ