Ο Στέφανος Δέδας είναι ένας εκ των πιο πετυχημένων Ελλήνων προπονητών που έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στο εξωτερικό, και από το 2011 δοκιμάζει τις ικανότητές του σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως η Ρωσία, η Τουρκία και -από το 2019- το Ισραήλ, όπου προπονεί τη Hapoel Holon.

Μπορεί φέτος να διατρέχουν μια εξαιρετική σεζόν, που ευρωπαϊκά μεταφράζεται με την πρόκριση στη φάση των 16 του Basketball Champions League -όπου βρίσκεται εκ νέου στην πρώτη θέση του ομίλου- και εγχώρια όντας μια από τις 6 ομάδες που καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή ένα εισιτήριο για τα ετήσια playoffs, αλλά επιθυμεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νate Sestina, ένας από τους μεγαλύτερους «στρατιώτες» στη σύγχρονη ιστορία του Κentucky, αποφάσισε να πάρει την απόφαση να μεταναστεύσει ξανά στην Ευρώπη, έπειτα από το ατυχές πέρασμά του από τη Ρωσία και τη Nizhny Novgorod (ούτε μια συμμετοχή), και να υπογράψει με την ομάδα του Δέδα.

Ο 24χρονος power forward αγωνίστηκε φέτος στη «φούσκα» της G- League με τη φανέλα των Long Island Nets, όπου μέτρησε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 20 αγωνιστικά λεπτά.

 

Δείτε την ανάρτηση της Hapoel Holon: