Σαν να μην έλειψε από τα παρκέ, η Maccabi Tel Aviv του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην επιστροφή της μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, “διέσυρε” την Maccabi Ashdod  με το επιβλητικό 114-82.

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού μπήκε δυναμικά από την έναρξη της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πατώντας το “πόδι στο γκάζι” η Maccabi Tel Aviv έφτασε να προηγείτε με 18 πόντους διαφορά ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο (31-13). Η Maccabi Ashdod ισορρόπησε κάπως την κατάσταση στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο η διαφορά δεν μειώθηκε πολύ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του παιχνιδιού με την ομάδα από το Tel Aviv να προηγείται με 59-43.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με παρόμοιο “μοτίβο”, καθώς η Maccabi Tel Aviv είχε βρει ήδη ρυθμό και οι παίκτες της βρισκόντουσαν σε πολύ καλή μέρα. Με ασταμάτητη ευστοχία τόσο από το δίποντο, όσο και από το τρίποντο, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε την πρώτη της νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στην μετά κορονοϊού εποχή με το επιβλητικό 114-82

Για την Maccabi Tel Aviv, η οποία είχε πολυφωνία στον επιθετικό της τομέα, ξεχώρισε κυρίως ο Deni Avdija που σημείωσε 23 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο Tyler Dorsey που πρόσθεσε άλλους 19 πόντους. Από την άλλη, η Maccabi Ashdod σε μία κακή ημέρα είχε τον Amit Ebo σε καλή κατάσταση, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους έχοντας 4 εύστοχα τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 31-13, 59-43, 87-59, 114-82

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ