Εζησαν μαζί 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Σφυρηλάτησαν τον μύθο του Παναθηναϊκού και δημιούργησαν την πράσινη δυναστεία κατακτώντας 5 ευρωπαϊκά τρόπαιο. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τιμόνι σαν προπονητής και ο Παύλος Γιαννακόπουλος σαν καπετάνιος μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο στην διοίκηση. Ο Ζοτς λάτρεψε τον Παύλο Γιαννακόπουλο σαν πατέρα και ο θάνατός του τον συγκλόνισε, τον λύγισε. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρ με την Τόφας στην σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος μίλησε για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου με συγκινητικό τρόπο.

«Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και από τότε δεν έχω κοιμηθεί. Πέρασα μαζί του 13 χρόνια. Ηταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ. Ηταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ», είπε ο Σέρβος και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν. Αυτός, μαζί με τους αδελφούς του, Κώστα και Θανάση, έκαναν τον Παναθηναϊκό έναν μεγάλο σύλλογο. Δεν έχω αρκετά λόγια για να τον ευχαριστήσω για τα πράγματα που έκανε για μένα και όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, τον οποίο όλοι θα θυμούνται για πολλά χρόνια”!

Ο Ζοτς τόνισε ότι έμαθε πολλά από εκείνον και έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του «πατριάρχη» του Παναθηναϊκού. «Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν».