Οι παίκτες της Παρτιζάν έκαναν τα στεφάνια της «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ» του Βελιγραδίου να… αναστενάξουν στο ματς με την Τσεντεβίτα για την 12η Αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας. Οι μπασκετμπολίστες του τέως προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Αντρέα Τρινκιέρι έδωσαν ρεσιτάλ αστοχίας στις βολές και στα σουτ από τα 6.75μ. και ταλαιπώρησαν τα καλάθια του γηπέδου. Το αποτέλεσμα ήταν η Παρτιζάν να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το σπίτι της, καθώς έχασε τελικά από τους Κροάτες με 76-71.

Ο Ιταλός προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου θέλησε να σχολιάσει με το δικό του ξεχωριστό, αλλά σίγουρα και επικό τρόπο μετά το ματς την απίστευτη αστοχία των παικτών. Ετσι πήρε ένα άσπρο χαρτί, έγραψε κάτι εκεί και πήγε με αυτό στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Αρχισε να μιλάει για το ματς και αμέσως σήκωσε το χαρτί, το οποίο έγραφε τα ποσοστά ευστοχίας της ομάδας του στα τρίποντα (6/32) και στις βολές (13/21) και έδειξε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την απογοήτευσή του και δυο από τις βασικές αιτίες που οδήγησαν την Παρτιζάν στην ήττα από την Τσεντεβίτα.

 

ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ