Η οικονομική κατάσταση στην Afyon Belediye πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μέρα με τη μέρα, με την τουρκική ομάδα να έχει πτωχεύσει και εδώ και έναν περίπου μήνα να αγωνίζεται μονάχα με έφηβους αθλητές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μετράει τη μια 100άρα μετά την άλλη και να χάνει συνεχώς έδαφος στη μάχη για την παραμονή, βρισκόμενη αυτή τη στιγμή μόλις 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετρώντας όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο από Buyukcekmece και Petlkim Spor αλλά και 2 από Yaovaspor και Merkezefendi.
Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει από το να ενισχυθεί με ένα μέχρι πρότινος παίκτη του ΝΒΑ, όπως φαίνεται!

Συγκεκριμένα, η Afyon φαίνεται πως ήρθε σε συνεργασία με τον Wayne Selden Jr., που είχε εκκινήσει τη φετινή σεζόν στους New York Knicks, με τα χρώματα των οποίων μέτρησε 2 πόντους σε 3 συμμετοχές.
Μάλιστα, ο απόφοιτος του Kansas βρέθηκε στην Ευρώπη για πρώτη φορά πέρυσι, όταν με τη φανέλα της Ironi Nes Ziona μέτρησε 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά βραδιά, οδηγώντας την ομάδα του μέχρι και την κατάκτηση του FIBA Europe Cup –σε μια κίνηση δυναμική που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη για τη σωτηρία!