Η Maccabi Tel Aviv αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή του Odded Kattash. Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν κόουτς έπαιξε στην «ομάδα του λαού» από το 1995 έως το 1999 οπότε και πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν και μέλος του τεχνικού τιμ της «βασίλισσας» του ισραηλινού μπάσκετ την σεζόν 2007-08.

Βέβαια ο Kattash μαζί με τον Παναθηναϊκό καθάρισαν την Maccabi στο φάιναλ φορ του 2000 και ο Ισραηλινός και οι πράσινοι της πήραν την κούπα της Euroleague. Αυτό, όμως, οι Ισραηλινοί δεν του κράτησαν φυσικά και τον θεωρούν ακόμα δικό τους παιδί

Η Maccabi έτσι δεν ξέχασε τον Kattash και του ευχήθηκε μέσα από τις σελίδες του συλλόγου στα social media καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας του ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Έλα όμως, που η ευχή είχε και μια «εξαίρεση». Η Ισραηλινή ομάδα ξεκαθάρισε με χιουμοριστικό βέβαια, τρόπο ότι η ευχή δεν ισχύει για το παιχνίδι που θα δώσει η Maccabi με τον Παναθηναϊκό στην 29η Αγωνιστική της Euroleague

H Maccabi ανέφερε στο μήνυμά της για τον Oded Kattash:

«Καλή επιτυχία Oded Kattash στη νέα σου διαδρομή με τον Παναθηναϊκό (εκτός από το παιχνίδι της Euroleague για τη 29η αγωνιστική)»!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ MACCABI TEL AVIV ΓIΑ ΤΟΝ ODED KATTASH