Καλύτερο… διαφημιστή δεν θα μπορούσε να βρει ο Ίαν Βουγιούκας. Ο πολύπειρος σέντερ που έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό βρήκε στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του στο τριφύλλι, του Rick Pitino, τον καλύτερο διαφημιστή του στην μεταγραφική αγορά.

Ο 68χρονος πρώην προπονητής των πράσινων ανέβασε ποστ στο twitter για τον τέως παίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Ο Pitino έσταξε μέλι για τον Ίαν Βουγιούκα και τις ικανότητές του. Και μέσα σε όλα ο Αμερικανός κόουτς τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποια ομάδα της Euroleague δεν έχει αρπάξει τον Ίαν Βουγιούκα.

Αναλυτικά ο Rick Pitino ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια ομάδα της Euroleague δεν έχει αρπάξει τον Ίαν Βουγιούκα. Απίστευτο μπασκετικό IQ, καταπληκτικός πασέρ και σκόρερ από το χαμηλό ποστ».

Ο Pitino πάντα εκτιμούσε τον Βουγιούκα και μάλιστα όταν είχε έρθει την πρώτη φορά στην ομάδα ο Βουγιούκας ήταν μόνιμα παρακαρισμένος στον πάγκο και ο Αμερικανός τον έβγαλε από το ψυγείο και άρχισε να του δίνει χρόνο και ρόλο στα παιχνίδια.

Βέβαια ο PItino του έριχνε και τα καρφάκια του για τα κιλά του και είχε κάνει διάφορα σχόλια για το βάρος του έμπειρου σέντερ.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ RICK PITINO ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ