Η CSKA μπορεί να μην είχε τον Nikola Milutinov (ο Σέρβος τέως σέντερ του Ολυμπιακού, που μετακόμισε φέτος στους Μοσχοβίτες) είχε υποστεί δηλητηρίαση και έτσι έμεινε εκτός του αγώνα) και να τα βρήκε δύσκολα από τη Zenit, αλλά τελικά κέρδισε την ομάδα του Xavi Pasqual με 78-72 σε φιλικό παιχνίδι.

Η ταξιαρχία του Δημήτρη Ιτούδη είχε… ζόρια απέναντι στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Είχε όμως, σε μεγάλη μέρα τους Mike James και Will Clyburn, έκανε την μεγάλη αντεπίθεση στο τέλος και πήρε τη νίκη από το συγκρότημα του Xavi Pasqual, που έχει έντονο ελληνικό και «πράσινο» χρώμα.

Δίπλα στον Καταλανό τέως προπονητή του Παναθηναϊκού στον πάγκο είναι ο άλλοτε συνεργάτης του στο «τριφύλλι», Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Και φυσικά η ρωσική ομάδα έχει πλέον νέο GM τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος πέρασε μια ζωή στον Παναθηναϊκό, πριν αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να αποχωρήσει και να πάει στην Zenit.

Ένας άλλος «πράσινος» ο Mike James ήταν ο πρώτος σκόρερ της CSKA, του επίσης τέως «πράσινου», Δημήτρη Ιτούδη. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 23 πόντους, ενώ είχε ακόμα 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Μεγάλο ματς, όμως, έκανε και ο Will Clyburn, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από το double – double, καθώς έβαλε 18 πόντους και μάζεψε και 9 ριμπάουντ.