Η CEO της VTB League, Ilona Korstin, παραχώρησε συνέντευξη στο «sport-express.ru» και αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σκεφτόμαστε πως ο αριθμός των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα πρέπει να παραμείνει ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο πως τα μπάτζετ όλων των ομάδων θα είναι μικρότερα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα μίας ομάδας. Είναι μια γενικότερη κατάσταση. Οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Τα συμβόλαιά τους θα είναι πιθανότατα μικρότερα. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε πώς θα μειώσουμε τα έξοδά μας. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Όλοι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ και να πάρουν μέρος στη VTB». 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους χορηγούς των ομάδων της VTB League και το All Star Weekend της νέα σεζόν, είπε: «Πιστεύω πως το All Star Weekend θα διοργανωθεί. Αν έχουμε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θα μειώσουμε τα έξοδα. Πρόκειται για ένα προϊόν που φέρνει αποτελέσματα στη VTB League. Μας βοηθάει στην ανάπτυξή μας και κάνει την λίγκα πιο δημοφιλή. Είναι δεδομένο πως το κόστος μπορεί να διαφέρει. Σε ό,τι αφορά τους χορηγούς, όλοι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη συνεργασία μας».

Tags:
VTB League