Μολονότι αγωνίστηκε δίχως τον τραυματία Θανάση Αντετοκούνμπο η Ανδόρα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Φουενλαμπράδα.

Η ομάδα του Έλληνα φόργουορντ επικράτησε εύκολα με 96-78, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Γκιόργκι Σερμαντίνι να κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Ο Γεωργιανός σέντερ μέτρησε 16 πόντους (5/9 διπ.) και 6 ριμπάουντ, αν και πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ουόκερ (20π.) και Γέλινεκ (17π.).

Με την νίκη αυτή η Ανδόρα ανέβηκε στο 15-13, παραμένοντας στην όγδοη θέση ενώ παράλληλα αύξησε και τη διαφορά της από την ένατη Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι την ίδια ώρα έχαναν αρκετά εύκολα εκτός έδρας γνωρίζοντας συντριβή από την Μπανταλόνα με σκορ 82-55. Η δε Μπανταλόνα έκανε αποφαστιστικό βήμα για την παραμονή στην ACB.

Ο Αλμπέρτο Αμπάλδε με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων που είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκαν.

”Κατοστάρα” για την Γκραν Κανάρια, η οποία επικράτησε 104-86 της Εντουντιάντες κι ελπίζει ακόμα και για είσοδο της στην πρώτη τετράδα. Ο Άνζεϊς Πασέτσνικς ήταν ο κορυφαίος, έχοντας 24 πόντους με 11/13 δίποντα και 7 ριμπάουντ.