Η Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο, παρουσία και του Γιάννη, επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 89-77 και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1 για τα προημιτελικά της ACB.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος, που κρίνεται στις δύο νίκες και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε 12 πόντους και 5 ριμπάουντ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, με τον σέντερ ο οποίος ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες ως ο καλύτερος στη θέση του στην ACB να πετυχαίνει double double με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από κοντά και οι Άντριου Αλμπισί (15π., 8ασ.) και Όλιβερ Στεβιτς (15π., 8ρ.).

Για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο που φαίνεται επηρεασμένη από την αποτυχία του Final4 της Κωνσταντινούπολης, ο Αντρές Νοτσιόνι ήταν πολύ καλός με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ άλλους 12 πόντους πέτυχε ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος όμως δεν ήταν σε καλή ημέρα γενικότερα.