Η Maccabi Tel Aviv του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Hapoel Holon του Στέφανου Δέδα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να διαμορφώνεται στο 86-65.

Η “ομάδα του λαού” οδεύει δυναμικά προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ των νικητών για το πρωτάθλημα της Winner League μετά και από τη σημερινή της επικράτηση.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για το “συγκρότημα” του coach Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ντέρμπι, με τη διαφορά να μένει κοντά και για τις δυο ομάδες. 

Για τους νικητές σήμερα ξεχώρισε ο Ante Zizic, ο οποίος “σταμάτησε” στους 15 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Angelo Caloiaro, ο οποίος σημείωσε 14 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Αρκετά θετική ήταν και η εμφάνιση του Scottie Wilbekin, ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, όσους πρόσθεσε και ο Dragan Bender.

Από την άλλη μεριά, για την Holon του Στέφανου Δέδα ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Nate Sestina, ο οποίος τελείωσε το ματς με 20 πόντους, έχοντας 2/2 ελεύθερες βολές, 3/4 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και ισάριθμα κλεψίματα. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο C.J. Harris, ο οποίος σκόραρε 11 πόντους και μοίρασε 4 πόντους, ενώ ίδιους πόντους μέτρησε και ο Willy Workman, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη 7 ριμπάουντ στον “καμβά” του.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 39-34, 62-50, 86-65

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ