Η Τρέντο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στα πλέι οφ, νικώντας αυτήν την φορά στην έδρα της Βενέτσια με 74-83 στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Legabasket Serie A. 

 Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αυξάνοντας συνεχώς την διαφορά από τους γηπεδούχους. Αρχικά δημιούργησαν στο πρώτο δεκάλεπτο διαφορά οκτώ πόντων(16-24) και αργότερα αύξησαν την διαφορά στους 17 πόντους μέχρι το ημίχρονο (30-47), μια διαφορά που έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στην Τρέντο. Στις αρχές του δεύτερου μέρους η Βενέτσια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η Τρέντο έβρισκε λύσεις με συνεχόμενα καλάθια μέσα από την ρακέτα και απάνταγε στα καλάθια της ομάδα του Μπράμος. Το μόνο που κατάφερε η Βενέτσια είναι να μειώσει στο τέταρτο δεκάλεπτο την διαφορά στους εννιά πόντους με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 74-83.

Ο άλλοτε γκαρντ του Ικάρου Χαλκίδας, Ντομινίκ Σάτον, συνέλαβε στο ”μπρέικ” με 16 πόντους ενώ ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της Κηφισιάς, Ντάστιν Χογκ, είχε δεκατέσσερις πόντους και έξι ριμπάουντ. Στους δεκαοκτώ πόντους έφτασε ο Σαβόν Σιλντς και στους δεκαπέντε ο Ζοάο Γκόμεζ.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με εννέα πόντους (2/3 δ., 1/6 τρ., 2/2 β.) για τη Βενέτσια σε είκοσι οκτώ λεπτά. Σημειώνουμε επίσης πως πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αναδειχθεί η ομάδα, που θα συμπληρώσει τέσσερις νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 30-47, 50-68, 74-83.