Σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του Ιταλικού Πρωταθλήματος, η Μπρίντεζι υποδέχθηκε την Αρμάνι Μιλάνο και χάρη στην μαχητικότητα της και την άμυνα της κέρδισε στο τέλος με 70-68.

Οι παίκτες του Γιαν Ρέπεσα για άλλο ένα ματς ήταν απογοητευτικοί και έδειξαν ότι έχουν σοβαρά αγωνιστικά, αλλά και εσωτερικά προβλήματα. Από το πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ντέρμπι (39-36), ενώ όλα κρίθηκαν από τις 2/2 βολές του Εμπαγιέ όπου έγραψε το τελικό σκορ (70-68) και έδωσε στην ομάδα του την νίκη. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Γκος με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Ρόμπερτ με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους Πρωταθλητές ξεχώρισε ο Μάτσβαν με 11 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Σημαντικό διπλό μέσα στην έδρα της Μπρέσια πέτυχε η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος με 84-79 και πλέον βάζη πλώρη όχι απλά για να εξασφαλίσει τα playoffs, αλλά και για να πάρει μία θέση στην 4αδα. Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Ετζίμ που «άγγιξε» το double double με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ που είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 μπλοκ και 2 ασίστ.