Η CSKA κέρδισε 94-80 την Lokomotiv Kuban και ο τεχνικός των Μοσχοβιτών Δημήτρης Ιτούδης ξέσπασε και είπε τον φόβο του μετά το ματς περιγράφοντας τον αντίκτυπο που έχει η επέλαση του κορονοϊού στην ομάδα.

Η CSKA έχει χτυπηθεί όσο κανένας σύλλογος από τον Covid-19 και έχει ζήσει μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Μάιο έφυγε από τη ζωή ο γιατρός της Roman Abzhelilov χτυπημένος από τον ιό.

Σαν να μην έφτανε αυτό το καλοκαίρι ο Ιτούδης προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, ενώ χθες ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Covid-19 έχει χτυπήσει τρεις παίκτες της ομάδας, τους Nikola Milutinov, Janis Strelnieks και Ρώσος Semen Antonov!

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε μετά το παιχνίδι: «Χάσαμε τρεις βασικούς παίκτες, πριν από αυτή το ματς προηγήθηκε μια μεγάλη πτήση, βραδινή προπόνηση, αβεβαιότητα με τα αποτελέσματα των δοκιμών – όλα αυτά δεν έπαιξαν στα χέρια μας. Τώρα ζούμε σε μια κατάσταση αβεβαιότητας. Τρέμω από ένα μήνυμα ή μια κλήση που έρχεται στο τηλέφωνό μου. Μου φαίνεται ότι ο γιατρός καλεί με κακές ειδήσεις. Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να χτίσουμε ένα ομαδικό παιχνίδι, για να επεξεργαστούμε διαφορετικούς συνδυασμούς παικτών μπάσκετ».

Ανέβασε στροφές στην επανάληψη  η CSKA

Οσο για το ματς με την Lokomotiv η CSKA είχε θέματα στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη σοβαρεύτηκε και πήρε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα (94-80), έχοντας ως κορυφαίους τους Will Clyburn (22π.), Mike James (18πόντοι, 6 ασίστ),  Joel Bolomboy (7 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 κοψίματα).

Από την Lokomotiv πρώτα βιολιά ήταν οι Jordan Crawford (22 πόντοι,5 ριμπάουντ), Alan Williams (18 πόντο, 14 ριμπάουντ), Mindaugas Kuzminskas (12π.).

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 48-48, 74-58, 94-80.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

ΤΑ HIGHLIGHTS TOY ΑΓΩΝΑ