Με 5 αναμετρήσεις ελληνικού ενδιαφέροντος συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ανδρών και Γυναικών.

Η ΑΕΚ θα παλέψει στην Λετονία με αντίπαλο την Riga και στόχος της είναι η πρώτη νίκη στο BCL, αφού μετράει ήττες από Falco και Treviso σε Ουγγαρία και Άνω Λιόσια αντίστοιχα.

Ωστόσο ο Στέφανος Δέδας δεν θα έχει στις υπηρεσίες του τον Jelovac, που τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο ματς με τον Ιωνικό.

Ηρακλής και Περιστέρι θα δώσουν την 4η αναμέτρηση τους στο φετινό Europe Cup. Αμφότεροι αγωνίζονται εντός έδρας, με τον «Γηραιό» να φιλοξενεί την ολλανδική Leyden και το Περιστέρι να υποδέχεται την Tsmoki Minsk.

Η ομάδα του Στέργιου Κουφού θα ψάξει την πρώτη νίκη της, ενώ η έτερη του Σωτήρη Μανωλόπουλου επιδιώκει το 2ο ευρωπαϊκό ροζ φύλλο, για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης.

Επί πολωνικού εδάφους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Οι γυναικείες ομάδες μπάσκετ των «αιωνίων» αντιπάλων, μάχονται στην Πολωνία.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή με την Polkowice της Άρτεμις Σπανού, ενώ ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί επί της Bydgoszcz.

Οι «πράσινες» πήγαν να κάνουν επική ανατροπή στο ματς του 1ου Γύρου στο ΟΑΚΑ, αλλά είχαν λυγίσει με 67-64 στην πρεμιέρα του Eurocup, ενώ οι «ερυθρόλευκες» είχαν συντρίψει την αποψινή αντίπαλο με 103-68, μπαίνοντας με το «δεξί» στην διοργάνωση.