Σε πελάγη… ευρωπαϊκής ευτυχία πλέει ο Ηρακλής. Ο “γηραιός” κέρδισε σήμερα (29/1) και την Mons στους ομίλους των προκριματικών του FIBA Europe Cup και έτσι πήρε την πρόκριση στους «16» του FIBA Europe Cup με «3 στα 3» και φυσικά με την πρωτιά στον Α’ Γκρουπ. Ο προπονητής της ομάδας, Αστέριος Καλύβας απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την επιτυχία, ενώ αφιέρωσε την πρόκριση στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά ο Αστέριος Καλύβας είπε μετά το ματς με την Mons:

«Ήταν ένα τουρνουά που είχαμε ως στόχο το καλύτερο δυνατό και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες που υπερέβαλλαν εαυτό καθώς παίξαμε τέσσερα απαιτητικά ματς σε επτά ημέρες, με αλλαγές, τραυματισμούς και ταξίδια. Αφιερώνουμε τις νίκες στον κόσμο της ομάδας μας που μας στηρίζει και συνεχίζουμε.

Κάναμε δυο νίκες με δυο πολύ καλές ομάδες, με ανατροπές στο σκορ και διακυμάνσεις, που μας δυναμώνουν για τη συνέχεια.

Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και οι δυο αγώνες ήταν σκληρά παιχνίδια και κρίθηκαν στο τέλος και είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε η ομάδα σε αυτό.

Στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και του κυπέλλου, όπου πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, η πρώτη θέση χωρίς ήττα τους ανήκει».