O προπονητής του Ηρακλή, Αστέριος Καλύβας, έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του μετά την μεγάλη νίκη (δεύτερη συνεχόμενη στον Α’ ομιλο μετά την επιτυχία της πρεμιέρας επί της Kormend) της ομάδας επί τις Reggio Emilia στην προκριματική φάση του FIBA Europe Cup.

Ο κόουτς του “γηραιού” απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη, τόνισε ότι τους ανήκει αποκλειστικά και επισήμανε ότι όποιος μπήκε στο παρκέ έδωσε τα πάντα στο ματς με τους Ιταλούς.
 
Αναλυτικά ο προπονητής του Ηρακλή, Στέργιος Καλύβας τόνισε στις δηλώσεις που έκανε μετά το 78-74 επί της Reggio Emilia:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ήταν συνεχόμενο, το  δεύτερο ήταν ακόμη πιο δύσκολο, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Μπράβο στους παίκτες, όποιος μπήκε έδωσε τα πάντα. Η νίκη ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και στα επόμενα παιχνίδια.

Είναι σημαντικό να φέρνουμε νίκες και μάλιστα ευρωπαικές για το σύλλογο και είναι καλό που τις πετυχαίνουμε μέσα σε μια δύσκολη διαδικασία, με νέους παίκτες, με ταξίδια, με τραυματισμούς και με συνεχή παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι, αυτό είναι το στοίχημα για εμάς».