Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή Γιάννης Καστρίτης ήδη επιθυμεί να δουλέψει σκληρά με τους παίκτες του στο Ισραήλ. Σε δηλώσεις του μάλιστα, ανέφερε πως γνωρίζει το αντίκτυπο της ομάδας που ανέλαβε στο κοινό της και θα προσπαθήσει να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα. Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της και ο Έλληνας τεχνικός “βούτηξε” ήδη σε βαθιά νερά. 

Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο χωρών είναι το πάθος. Ξέρω αρκετούς παίκτες που παίζουν στο Ισραήλ, έχω παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος, είναι πολύ ανταγωνιστικό».

«Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να δουλέψω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να οδηγήσω την ομάδα στο σωστό μονοπάτι. Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο χωρών είναι το πάθος. Ξέρω αρκετούς παίκτες που παίζουν στο Ισραήλ, έχω παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Όλοι ξέρουν την ιστορία του συλλόγου, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο Ισραήλ. Ξέρω ότι έχουμε πολύ ισχυρή βάση φιλάθλων».