Έτοιμος να αφήσει την Κίνα και να επιστρέψει στη γερμανική Μπρόζε Μπάμπεργκ φαίνεται να είναι ο Ταϊρίς Ράις σύμφωνα με το Sportando.

Αν όλα κυλίσουν ομαλά και οι επαφές εξελιχθούν σε «γάμο» μεταξύ των δύο πλευρών, τότε ο Ράις θα ενισχύσει αρκετά τη γερμανική ομάδα και θα αγωνιστεί δίπλα στον «δικό μας» Νίκο Ζήση. Θυμίζουμε πως η Μπρόζε Μπάμπεργκ δεν θα βρίσκεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της Ευρωλίγκας. Παρόλα αυτά θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Basketball Champions League.

Αν η γερμανική ομάδα καταφέρει να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τότε θα έχει ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική προσθήκη καθώς ο 31χρονος είναι σε θέση να βοηθήσει την Μπάμπεργκ τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League.

Ο 31χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, πριν από την κινεζική Shenzen, με τη φανέλα της Μακάμπι και της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα το 2014 ο Ράις είχε καταφέρει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.