To «έλα να δεις» γίνεται στην σάλα «Αλεξάνταρ Νίκολιτς» του Βελιγραδίου στον 5ο και τελευταίο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, που θα κρίνει το ποιος από τους Ερυθρό Αστέρα ή η Μπούντουτσνοστ θα κατακτήσει τον τίτλο στην ABA Liga και φυσικά μαζί θα πάρει και το εισιτήριο για την συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019-20).

Πριν το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες (είναι στο 2-2) έγινε «κόλαση» στο γήπεδο από ανεγκέφαλους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Ο «κακός χαμός» ξεκίνησε από νωρίς μεν, αλλά στο ζέσταμα των δυο ομάδων κορυφώθηκε.

Εριξαν ακόμα και τούβλο!

Οπαδοί του γηπεδούχου Ερυθρού Αστέρα πετούσαν αντικείμενα στους παίκτες και τους ανθρώπους της Μπούντουτσνοστ. Οι θερμοκέφαλοι δεν έμειναν όμως, μόνο εκεί. Μάλιστα μέχρι και τούβλο έπεσε από την εξέδρα όπως φαίνεται στην φωτό παρακάτω.

Ντου στο παρκέ

 Το πολεμικό μενού είχε και συνέχεια. Και χειρότερη μάλιστα. Δυο τρία άτομα κατέβηκαν από την εξέδρα, έκαναν ντου στο παρκέ και πλησίασαν μάλιστα τον προπονητή των Μαυροβούνιων Γιάσμιν Ρέπεσα, ο οποίος είναι Κροάτης (είναι γνωστές οι… σχέσεις Κροατών και Σέρβων).

Η αποστολή της Μπούντουτσνοστ αποχώρησε από το παρκέ πριν η ομάδα τελειώσει το ζέσταμα και πήγε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα το ματς να μην ξεκινήσει στην ώρα του και το τζάμπολ να καθυστερήσει πάνω από μια ώρα για να αρχίσει!

 

Ο ΧΑΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ