Με καζάνι που βράζει, μοιάζει τις τελευταίες ώρες η Maccabi. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποκλείστηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/2) από τη Hapoel Tel Aviv στους “4” του Κυπέλλου Ισραήλ με 90-80 και αρκετή ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού έγιναν επεισόδια στη Menora Mivtachim Arena.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport5.co.il, μετά την αναμέτρηση μερίδα εξαγριωμένων οπαδών της Maccabi επιχείρησε να μπει με άγριες διαθέσεις στο χώρο των αποδυτηρίων, αλλά εμποδίστηκαν από άνδρες της ασφάλειας του σταδίου. Εν τέλει οι παίκτες της Maccabi φυγαδεύτηκαν για λόγους ασφαλείας από άλλη έξοδο του σταδίου, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήγε στο αυτοκίνητό του περπατώντας σε κλοιό σεκιουριτάδων.

Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε εάν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της “ομάδας του λαού” και ο Έλληνας προπονητής απάντησε: «θα πρέπει να ρωτήσετε τον ιδιοκτήτη της ομάδας και όχι εμένα».

Για την ιστορία, η Maccabi ηττήθηκε από τη Hapoel για 3η φορά σε διάστημα δύο μηνών και για πρώτη σε νοκ άουτ αγώνα έπειτα από 23 συνεχόμενες νίκες!