Ο Ertugrul Erdogan έβγαλε το καπέλο στον Aaron Harrison. Ο προπονητής της Galatasaray, αποθέωσε τον τέως παίκτη του στην τουρκική ομάδα, Aaron Harrison και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του σύλλογο, τον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος κόουτς που έδειξε ξεκάθαρα την εκτίμηση που τρέφει στο νέο παίκτη των ερυθρολεύκων ευχαρίστησε αρχικά τον Harrison. Ο Ertugrul Erdogan απέδειξε ότι δεν το κρατάει μανιάτικο στον Αμερικανό, που δεν έμεινε στην ομάδα.

Το συμβόλαιό του πάντως, είχε λήξει άλλωστε και μπορούσε να πάει όπου θέλει και φυσικά όταν ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση είπε αμέσως το «ναι».

Ο προπονητής της Galatasaray τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που βλέπει άλλο έναν παίκτη της ομάδα να πηγαίνει στην Euroleague, ενώ επισήμανε ότι είναι ενθουσιασμένος που κοουτσάρισα τον Αμερικανό τις τελευταίες 2 σεζόν.

Μέσα σε όλα δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Harrison καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο προπονητής της Galatasaray έγραψε σε ποστ που έκανε για τον Aaron Harrison στο twitter: «Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις Aaron Harrison. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω άλλο έναν παίκτη της Galatasaray να πηγαίνει στην Euroleague. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος που σε κοουτσάρισα τις τελευταίες 2 σεζόν».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ERDOGAN ΓΙΑ TON HARRISON