Ανατρέποντας τη διαφορά 20+ πόντων κόντρα στην πανίσχυρη CSKA Moscow, η Parma Perm κατάφερε να πάρει ένα ιστορικό διπλό με ένα τρομερό “buzzer beater” με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 97-95.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προβλημάτισε, καθώς βρισκόταν εύκολα μπροστά στο σκορ για τα πρώτα τρία δεκάλεπτα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και υποχρεώθηκε σε μία ήττα που θα μείνει αξέχαστη.

Οι φιλοξενούμενοι με μία “τρίποντη βόμβα” από τον Maxim Grigoryev στη λήξη ενός συναρπαστικού παιχνιδιού πήραν τους 2 βαθμούς με επιμέρους σκορ 36-14 στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. 

Για τη “Ρωσική Αρκούδα” ξεχώρισε ο Mike James, ο οποίος “σταμάτησε” στους 31 πόντους, ενώ μοίρασε ακόμα και 6 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Will Clyburn που σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ. 

Από την άλλη πλευρά, για τους “θριαμβευτές” της Parma Perm ξεχώρισε ο Boris Savovic με τους 18 πόντους που σημείωσε, ενώ ο “λυτρωτής” της ομάδας Maxim Grigoryev τελείωσε το παιχνίδι με μόλις 6 πόντους.

Δείτε το buzzer beater: