Ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στα σενάρια που τον φέρνουν μακριά από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας, αλλά και στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά τι είπε:

«Δεν θέλω να πω κάτι για τη νέα σεζόν. Έχουμε συγκεντρωθεί στα πλέι οφ. Τα μεταγραφικά σενάρια αφορούν σε πολύ μεγάλο βαθμό φήμες κι αυτές είναι σαν τον άνεμο, πάνε κι έρχονται. Ζω τις παρούσες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Νταρουσάφακα. Είχαμε μία πολύ καλή σεζόν. Εκπροσωπήσαμε την Νταρουσάφακα την Dogus με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος μου είναι να τελειώσω ό,τι άρχισα και μετά να μιλήσουμε για μεταγραφές και αποχωρήσεις. Πρέπει να πω πως η επιτυχία της Φενέρμπαχτσε είναι σπουδαία, τόσο για το τουρκικό μπάσκετ, όσο και για την Τουρκία. Συγχαρητήρια στον Ζέλικο Ομπράνοβιτς και την Φενέρμπαχτσε για τη μεγάλη επιτυχία τους, τους αξίζουν. Εχω βρεθεί σε αυτή την θέση και γνωρίζω πόσο ξεχωριστό είναι όλο αυτό».

Για τον κόσμο της Νταρουσάφακα: «Δίχως αμφιβολία είχαν σημαντικό ρόλο. Ητα πολύ μεγάλη η υποστήριξή τους. Πιστεύω πως οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ένιωσαν αυτήν την υποστήριξη και ήθελαν να την ανταποδώσουν».